“Zorg voor ieder moment,
en je zorgt voor de hele tijd”

– Boeddha –

Massage als relaxatie

Heb ook jij weleens gespannen en pijnlijke spieren in de drukte van het dagelijks leven? Neemt de stess het van je over? Voel je je futlooos en zie je er moe uit? Ontdek wat een massage voor jou kan betekenen en welke massage bij jou past!

Massage is er ook voor jou

Kiezen voor een massage is kiezen voor tijd voor jezelf, voor een moment van rust, eventjes weg uit de stress en drukte van het leven. Je laten masseren is ook de keuze maken om te genieten van olie op je huid, veilige aanraking, zachte muziek, een gevoel van welbehagen.

In mijn massages wisselen stevige en zachte grepen elkaar af. Beide hebben tot doel jou een ontspannen gevoel te geven.

Massage gebruik ik ook vaak in rouwbegeleiding, bij burn-out, bij relaxatie- en stressbegeleiding: eventjes niets moeten en gewoon mogen zijn met alles wat er is kan een verademing zijn en jouw draagkracht vergroten.

Is aanraking voor jou een probleem? Wil je graag uitproberen of een massage iets voor jou is, en voel je weerstand of angst? Lees dan bij aanraakcoaching wat ik eventueel voor jou kan betekenen. Zet de stap met een gerust hart, naast massagetherapeut ben ik ook opgeleid als traumacoach. Ik respecteer steeds de door jou aangegeven grenzen.

Ervaar de fysieke voordelen van een massage

  • Afname van spierspanning en een betere doorbloeding van de spieren. Afvalstoffen worden losgemaakt en sneller afgevoerd, waardoor de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen verhoogt.
  • De betere doorbloeding van je huid zorgt ervoor dat de cel vernieuwing gestimuleerd wordt en je er stralend uitziet.
  • Door de toestand van ontspanning waarin je terecht komt krijgt ook je hart de kans om het rustiger aan te doen, waardoor je bloeddruk kan dalen.
  • Aangezien het fysieke en mentale met elkaar in verbinding staan, zal door het gevoel van rust je stress verminderen en ook je geest tot rust komen.
  • Op lange termijn en bij regelmatige massage kan ook je immuunsysteem versterkt worden.
  • Je lichaamsbewustzijn verhoogt en je energie gaat beter stromen.

Relaxatie massage

Eventjes niets moeten en gewoon mogen zijn, jouw spieren laten masseren waardoor de daar opgehoopte spanning (gedeeltelijk) verdwijnt en jij ontspanning ervaart. Uit je hoofd komen en opnieuw het contact met je lichaam voelen.

Ik masseer heel intuïtief en stem me af op de noden van jouw lichaam. De gebruikte technieken zijn een mix uit de verschillende opleidingen die ik volgde.

Je wordt met amandelolie gemasseerd waaraan ik zuivere etherische olie toevoeg. Deze natuurlijke ingrediënten dringen diep door in je poriën en geven hun helende eigenschappen af, waardoor jij je zowel op fysiek, mentaal als op energetisch vlak beter voelt.
 
Praktische info

Hotstone massage

Met warme stenen masseren is een eeuwenoud gebruik. Bij Relaxatiecoaching kan je ook voor deze massagevorm terecht.

Jouw lichaam wordt eerst met amandelolie en rustige, lange strijkbewegingen voorbereid, waarna ik over ga op een diepere massage met verwarmde basaltstenen. De bewegingen zijn traag, zodat de stenen hun warmte aan jouw lichaam kunnen afgeven en je spieren en jijzelf diep kunnen ontspannen.

Een hotstone massage is ook ideaal als oppepper als je tijdens de koudere maanden de zon op je huid mist.
 
Praktische info

Massage van hoofd, nek en schouders

Heb je nood aan ontspanning maar vind je in je agenda geen ruimte voor een volledige massage? Laat de zone hoofd-nek-schouders dan eens extra masseren.

Na verwelkoming met een drankje masseer ik je schouders, nek en hoofd, zodat de daar opgestapelde spanning afneemt en jij opnieuw meer ademruimte ervaart.
 
Praktische info

Aanraakcoaching

Ben jij iemand die niet graag aangeraakt wordt en van daaruit ook het aanraken van je dierbaren uit de weg gaat? Ervaar je dit als een gemis in je leven?
Is er ooit fysiek over je grenzen gegaan en kon jij geen “stop” of “nee” zeggen? Of, werd jouw “stop” of “nee” gewoon genegeerd? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk in een trauma-reactie terecht gekomen en is aangeraakt worden voor jou een no-go geworden.

Hoor jij van anderen hoe graag ze gemasseerd worden en is dit voor jou door bovenstaande ervaringen niet toegankelijk?
Zou je hierin verandering willen? Zou je de helende kracht van aangeraakt worden willen integreren in je leven en zo de traumatische ervaringen overschrijven?

Vanuit mijn opleiding tot traumacoach in combinatie met mijn massage opleidingen kan ik voor jou misschien wel het verschil betekenen.

Stap voor stap gaan is hierin héél belangrijk!
En de allereerste stap is vertrouwen opbouwen dat er naar jouw “stop” geluisterd wordt.

Aanraakcoaching is vooral maatwerk en afgestemd op jouw persoonlijke ervaringen.

We beginnen altijd eerst met een intake, waarin we jouw noden kaderen en de opbouw van het coachingstraject bespreken. Aanraakcoaching begint eerst op de kledij, dat is vaak reeds een hele geruststelling.

Misschien kan jij na je traject – als kers op de taart – uiteindelijk ook genieten van een massage…
 
Praktische info

Klinkt dit als muziek in de oren?

Massage praktisch

Ik verwelkom jou met koffie, thee en iets lekkers om rustig toe te komen.

Massages gebeuren steeds op afpraak. 

Prijzen

Relaxatie massage 60 min €55 inclusief voetbad
90 min €70 inclusief voetbad en warmtepack voor rug en schouders
Hotstone massage 90 min €80 inclusief voetbad
Massage van hoofd, nek & schouders 30 min €30
Aanraakcoaching 60 min €55
90 min €70
Relaxatie massage
60 min
€55
inclusief voetbad
Relaxatie massage
90 min
€70
inclusief voetbad en warmtepack voor rug en schouders
Hotstone massage
90 min
€80
inclusief voetbad
Massage van hoofd, nek & schouders
30 min

€30
Aanraakcoaching
60 min

€55
Aanraakcoaching
90 min
€70

Ervaar de rust van een massage

Lieve woorden

Combinatie coaching / massage

Relaxatie bij Caroline is voor mezelf een totaalpakket. Bij het begin is er altijd tijd voor een babbel. Dat gaat meestal ook gepaard met een voetbad om onmiddellijk al tot rust te komen.

Caroline laat alles vooral uit jezelf komen en ze geeft steeds tips om bepaalde zaken waar je mee worstelt of waar je mee zit aan te pakken. De babbel is heel ontspannen en je hoeft echt enkel te vertellen wat je zelf wil. Je wordt ook totaal niet gepusht en samen gaat Caroline met jou op zoek naar mogelijkheden en methodes die je thuis kunnen helpen om ook daar meer relaxed te zijn.

Na deze babbel is er dan tijd voor het fysische en krijg je een deugddoende massage. Ook daar bepaal je mee wat je zelf aangenaam en minder aangenaam vindt. Niets moet en alles is bespreekbaar.

Voor Caroline sta jij als persoon op dat moment in de belangstelling en zorgt ze ervoor dat je jezelf terugvindt en helemaal tot rust kunt komen.

Een aanrader voor mensen die nood hebben aan een moment voor zichzelf waar je zowel op mentaal en fysiek vlak totaal ontspannen terugkeert. Een topervaring voor mezelf.

 

Elke Blomme (Adegem)

Massage

Bij Caroline ervaar ik altijd een heel warme sfeer.
Ze verwelkomt me in een warme kamer voor een voetbad en een losse babbel.
Ik geniet van een deugddoende massage waarbij ik helemaal tot rust kan komen.
Ik kan helemaal tot me zelf komen en ik vergeet even de sleur van de dag.
Ik wandel met een ontspannen gevoel buiten en kom met plezier terug.

 

Karen

Massage

Coaching

Yoga

Workshops

Massage

Coaching

Yoga

Workshops